FLYTNING AF TUNGE GENSTANDE UDEN SKRAMMER

VI ER SPECIALISTER I HÅNDTERING, LØFT OG TRANSPORT AF TUNGE GENSTANDE

Hos Basserne i Hårlev ved Køge har vi blandt andet specialiseret os inden for flytning af tunge genstande, og vi tilbyder derfor vores hjælp i forbindelse med håndtering, løft og transport af tunge genstande. Dette er en service, som vi tilbyder vores privatkunder og erhvervskunder i København og alle andre steder på Sjælland samt i resten af landet.

HVAD DÆKKER FLYTNING AF TUNGE GENSTANDE OVER?

Hos Basserne dækker flytning af tunge genstande over møbler og inventar, der vejer mere end 50 kg. Det kan også være, at genstanden har en fysisk form, der gør den svær at løfte uden brug af hjælpemidler, eller hvor der er behov for mange flyttefolk til at varetage opgaven.

DET KAN FOR EKSEMPEL DREJE SIG OM FLYTNING AF:

  • Klaver
  • Flygel
  • Pengeskab
  • Arkivskab
  • Kopimaskine​
  • Statue
  • Billard-/poolbord
  • Amerikanerkøleskab
  • Marmorbord​

Vi har flere forskellige hjælpemidler, som er med til at skåne dine ejendele, men som også hjælper med at skabe en sikkerhed for de medarbejdere, der skal bære, flytte eller transportere de genstande, der er tale om.

Vi ønsker nemlig at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte og at sørge for, at vores kunders ejendele altid er i de bedste hænder.

HVAD KOSTER FLYTNING AF TUNGE GENSTANDE?

Vi tilbyder skarpe priser på flytning af tunge og uhåndterbare genstande, som dog afhænger af den konkrete opgave.

Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud med en fast pris på lige netop det møbel eller det inventar, som du har brug for vores hjælp til at få flyttet.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES SERVICE

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at høre mere om denne service, hvis du har nogle spørgsmål angående tungløft, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe lige netop dig.

Flyt tunge genstande med vores hjælp. Det er et af vores specialer, som vi både tilbyder i forbindelse med flytninger i København og på det øvrige Sjælland samt i resten af landet.​

Kontakt os:
Telefon:​(+45) 3131 4050
Send mail

Åbningstider

Hverdage: 8-16
Fredag: 8-15
Weekend: Lukket

Basserne flyt og service ApS

CVR: 42424072​

Kontooplysninger:
Reg. nr. 3409

Kontonr. 0013307121​

Kontakt os i dag

Ring til os på 31 31 40 50 eller udfyld nedenstående kontaktformular.​