Transportkørsel for erhverv tilbydes​

Kurerkørsel og specialkørsel​

Har din virksomhed brug for professionel kurerkørsel eller specialkørsel, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Basserne tilbyder vi forskellige former for transport for erhverv, herunder blandt andet både kurerkørsel og specialkørsel. Vi holder selv til i Hårlev ved Køge, og vi varetager særligt mange opgaver for virksomheder i København og på resten af Sjælland, men vi tilbyder også erhvervstransport i resten af landet.

Derfor skal du vælge os til din transportopgave

Hvis du for eksempel skal have fragtet dokumenter, mapper eller lignende i forbindelse med en flytning, så kan vi blandt andet være behjælpelige med dette.

Vi har mange års erfaring inden for kurerkørsel, og vi tilbyder alle former for transport af dine genstande og værdier.

Vi er vant til at håndtere gods, og vi gør det med yderste forsigtighed, så der ikke opstår skader undervejs. Skulle det dog alligevel ske, har vi en forsikring, der dækker, og du kan dermed være helt tryg ved, at du er godt dækket ind, når du vælger at benytte dig af vores firma.​

Hvad koster specialkørsel?

​Vores priser på specialkørsel varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af opgavens omfang, og hvor henne i landet vi skal transportere godset fra og til.

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, så kontakt os gerne allerede i dag med informationerne om din opgave. Så beregner vi en skræddersyet pris til dig.

Kontakt os og hør mere om vores transport for erhverv​

​Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores specialkørsel for erhverv, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du også altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi tilbyder forskellige former for transport for erhverv i Køge og omegn, København og på resten af Sjælland, men også i alle andre dele af landet.​

Få et godt tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende flyttetilbud

Uanset om du har brug for hjælp til en flytning i København, Køge, Hårlev eller andre steder på Sjælland, eller måske et sted over broerne, så står vi hos Basserne altid klar.

Kontakt os i dag for en nærmere aftale om en besigtigelse, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig på den flytteservice, som du har behov for. Du kan også få gode råd til flytningen fra en fagmand, der har mange års erfaring.

FLYTNING MED FOKUS PÅ PUNKTLIGHED OG GOD SERVICE

Vores flyttefirma lægger høj vægt på:

​Kvalitet

Punktlighed

Tryghed

Service

​Du vil derfor opleve, hvis du vælger os til din næste flytning, at vi kan hjælpe med alt – selv det du troede, du selv skulle klare.

Kontaktinformation

Basserne Flyt & Service ApS

Håndværkervej 7

4652 Hårlev

​CVR-nummer: 42424072​

Forretningsbetingelser

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@basserneflytogservice.dk besvares alle dage.