Rydning af dødsbo

Vi står klar med den rette hjælp

Mangler du et overblik over, hvad der skal være styr på i tilfælde af, at du skal rydde et dødsbo? Så skal du bare tage fat i os hos Basserne i Hårlev ved Køge.

Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med rydning af dødsbo for kunder i vores eget lokalområde, København og på resten af Sjælland, men vi tilbyder også vores hjælp for kunder i resten af landet.

SÅDAN KAN VI HJÆLPE I FORBINDELSE MED TØMNING AF DØDSBO

Det er ofte meget følelsesladet og uoverskueligt samt tidskrævende at skulle rydde ud i et dødsbo. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre det så gnidningsfrit som muligt.

Vi kan hjælpe dig med at planlægge, hvordan flytningen skal foregå, ligesom vi også kan klare alle de øvrige nødvendige opgaver i forbindelse med rydning af dødsbo.

Vi hjælper blandt andet med at pakke ned og bortskaffe de møbler, som du ikke ønsker at beholde. Derudover kan vi også hjælpe dig med at gøre rent i dødsboet samt at køre de genstande væk, som du gerne vil gemme til opbevaring på et af vores lagerhoteller.

Vi rydder ud i dødsboet i samråd med dig, så alt foregår efter dine retningslinjer og ønsker.

HVAD KOSTER RYDNING AF DØDSBO?

Vores priser på rydning af dødsbo afhænger af den konkrete opgave, og derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til omfanget af opgaven.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan det vil foregå, eller om vi kan hjælpe dig, så tøv i øvrigt ikke med at kontakte os.

Vi har stor erfaring med rydning af dødsbo, og vi kommer gerne ud og hjælper til i København og på hele det øvrige Sjælland samt i resten af landet.

RING ELLER SKRIV TIL OS

Kontakt os:
Telefon:​(+45) 3131 4050
Send mail

Åbningstider

Hverdage: 8-16
Fredag: 8-15
Weekend: Lukket

Basserne flyt og service ApS

CVR: 42424072​

Kontooplysninger:
Reg. nr. 3409

Kontonr. 0013307121​

Kontakt os i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.