​Rydning af dødsbo

Vi står klar med den rette hjælp

​Mangler du et overblik over, hvad der skal være styr på i tilfælde af, at du skal rydde et dødsbo? Så skal du bare tage fat i os hos Basserne i Hårlev ved Køge.

Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med rydning af dødsbo for kunder i vores eget lokalområde, København og på resten af Sjælland, men vi tilbyder også vores hjælp for kunder i resten af landet.

Sådan kan vi hjælpe i forbindelse med tømning af dødsbo​

Det er ofte meget følelsesladet og uoverskueligt samt tidskrævende at skulle rydde ud i et dødsbo. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre det så gnidningsfrit som muligt.

Vi kan hjælpe dig med at planlægge, hvordan flytningen skal foregå, ligesom vi også kan klare alle de øvrige nødvendige opgaver i forbindelse med rydning af dødsbo.

Vi hjælper blandt andet med at pakke ned og bortskaffe de møbler, som du ikke ønsker at beholde. Derudover kan vi også hjælpe dig med at gøre rent i dødsboet samt at køre de genstande væk, som du gerne vil gemme til opbevaring på et af vores lagerhoteller.

Vi rydder ud i dødsboet i samråd med dig, så alt foregår efter dine retningslinjer og ønsker.

Hvad koster rydning af dødsbo?​

​Vores priser på rydning af dødsbo afhænger af den konkrete opgave, og derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til omfanget af opgaven.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan det vil foregå, eller om vi kan hjælpe dig, så tøv i øvrigt ikke med at kontakte os.

Vi har stor erfaring med rydning af dødsbo, og vi kommer gerne ud og hjælper til i København og på hele det øvrige Sjælland samt i resten af landet.​

Få et godt tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende flyttetilbud

Uanset om du har brug for hjælp til en flytning i København, Køge, Hårlev eller andre steder på Sjælland, eller måske et sted over broerne, så står vi hos Basserne altid klar.

Kontakt os i dag for en nærmere aftale om en besigtigelse, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig på den flytteservice, som du har behov for. Du kan også få gode råd til flytningen fra en fagmand, der har mange års erfaring.

FLYTNING MED FOKUS PÅ PUNKTLIGHED OG GOD SERVICE

Vores flyttefirma lægger høj vægt på:

​Kvalitet

Punktlighed

Tryghed

Service

​Du vil derfor opleve, hvis du vælger os til din næste flytning, at vi kan hjælpe med alt – selv det du troede, du selv skulle klare.

Kontaktinformation

Basserne Flyt & Service ApS

Håndværkervej 7

4652 Hårlev

​CVR-nummer: 42424072​

Forretningsbetingelser

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@basserneflytogservice.dk besvares alle dage.