LÅN AF FLYTTEKASSER TILBYDES – DET ER GANSKE GRATIS

Skal du flytte, og mangler du noget at pakke alle dine ejendele ned i? Så tilbyder vi hos Basserne gratis lån af flyttekasser, når du køber en af vores services.

Vi holder selv til i Hårlev ved Køge, men vi stiller os gerne til rådighed i forbindelse med din opgave i København eller omegn, på resten af Sjælland samt i resten af landet.

FLYTTEKASSERNE SKAL KUNNE GENBRUGES

Vær opmærksom på, at du ved lån af flyttekasser hos os IKKE må skrive direkte på flyttekasserne. Benyt i stedet for de medfølgende labels.

Hvis der skrives på flyttekasserne, eller hvis de på anden måde ødelægges, for eksempel hvis de stilles udenfor i regn eller fugt, så opkræves der 25 kr. pr. kasse.

DU KAN OGSÅ KØBE FLYTTEKASSER OG PAKKEPAPIR HOS OS

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe flyttekasser gennem os, hvis du foretrækker det. I så fald koster de 25 kr. pr. stk.

Vi har også pakkepapir, som kan anvendes til porcelæn, glas og andet nips. Et bundt pakkepapir indeholdende 10 kg koster 200 kr. inkl. moms.

Silkepapir kan med fordel anvendes, så alt porcelæn ikke skal vaskes op, når det pakkes ud, hvilket er nødvendigt, hvis der anvendes avispapir i stedet.

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS I DAG!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om vores gratis udlån af flyttekasser.

NED- OG UDPAKNING I UDLANDET

Hos Basserne tilbyder vi også at pakke ned og pakke ud for dig i udlandet. Det kan for eksempel være i Norge, Sverige eller Tyskland.

Så er du for eksempel blevet udstationeret i forbindelse med dit arbejde, og skal du have fragtet dine møbler og andet inventar til dit nye hjem, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

HVAD KOSTER NEDPAKNING?

Vores priser på henholdsvis nedpakning og udpakning afhænger af den konkrete opgave, og derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig. Er du i tvivl om, hvordan nedpakning og udpakning vil foregå, eller er du usikker på, om det er den rette løsning i dit tilfælde? Så kontakt os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

RING ELLER SKRIV TIL OS

Kontakt os:
Telefon:​(+45) 3131 4050
Send mail

Åbningstider

Hverdage: 8-16
Fredag: 8-15
Weekend: Lukket

Basserne flyt og service ApS

CVR: 42424072​

Kontooplysninger:
Reg. nr. 3409

Kontonr. 0013307121​

Kontakt os i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.