Gode råd til flytning fra flyttespecialister​

Få gode råd og tips til din flytning

​​Har du brug for tips og gode råd til flytning? Hos Basserne i Hårlev ved Køge ønsker vi kun, at din flytning skal forløbe så nemt og smertefrit som muligt. Derfor har vi her på siden samlet vores bedste råd til, hvordan du og vi klarer din flytning på bedst mulig vis.

Herunder kan du se vores generelle gode råd til flytning, og længere nede på siden kan du læse om, hvordan du bedst pakker bestemte ting ned, så de ikke går i stykker, når vi transporterer dem. Husk, at vores flyttefirma varetager alle former for flytteopgaver for både private og erhverv i København og på det øvrige Sjælland samt i resten af landet.

​Flyttekasser

​Brug flyttekasser til at flytte med. Flyttekasser må som hovedregel fyldes ca. halvt med papir, bøger etc. (højst 20 kg) og fyldes ellers op med lette genstande

Hvad skal pakkes?

Alt der kan pakkes i en flyttekasse, skal pakkes i flyttekasse. På den måde mindskes risiko for skader

Mærkning

Flyttekasser mærkes med indhold og advarsel om skrøbeligt indhold. Etiketter med mærkering af indehold påsættes på de korte ender og ikke i toppen Det er også muligt at anvende farvekoder til at indikere, hvilke rum flyttekasserne ønskes placeret i.

Afmontering

Kunden skal selv afmontere eventuelle bordben, sengeben m.m. hvis disse er skruet fast og afmonteringen kræver specialværktøj. Skiller kunden selv møbler, fx garderobeskabe, skal alle skruer omhyggeligt fjernes for at undgå skader på det pågældende møbel eller andre genstande under håndtering og transport.

Hvor meget?

Fyld flyttekasserne op, så det undgås, at genstande kan hoppe rundt under transporten. Derudover er det nemmere, at stable flyttekasser forsvarligt og risikoen for, at det vælter under transport mindskes

Reoler

Reoler, jalousiskabe og skabe tømmes for indhold og dette pakkes i flyttekasse

Skruer og tilbehør

Når møblement skilles ad, så sørg for at skruer og andet tilbehør lægges i en pose og påsættes med tape på den pågældende genstand

Skuffer

​Skuffer og skabe med lås skal låses, og nøglen opbevares af den respektive bruger. Lad aldrig nøglerne blive siddende, da disse kan knække i låsen.

Glasplader

​Eventuelle glasplader i skriveborde fastgøres med tape

Malerier

Malerier, billeder og spejle indpakkes i bobleplast

Elektronik

Bærbar, stationær computer, radio, stereoanlæg m.m. skal pakkes i flyttekasser

Fryser og køleskab

Det er en god idé at have afrimet din fryser og tømt dit køleskab. Står din fryser og køleskab uden strøm, kan du ende med en vandskade, hvis du ikke har tømt dem for is

Vaskemaskine

Sørg for at vaskemaskine og opvaskemaskine er tømt for vand (brug evt. tømnings program på maskinen)​

Vores generelle gode råd til flytning

Herunder kan du læse vores generelle gode råd til flytning.​

​Porcelæn

Vi har specielle glasrammer til vores flyttekasser, som kan bestilles, hvis du har behov for dette. Endvidere har vi også indpakningspapir, som kan bruges til pakning af andet porcelæn og nips.

Ligeledes har du mulighed for at bestille bølgepap og bobleplast, som er særdeles velegnet til indpakning af skrøbelige effekter. Såfremt effekter ikke pakkes forsvarligt, vil der være stor sandsynlighed for, at der sker skader under flytningen, som kunne undgås.

Tallerkener skal helst indpakkes og stilles lodret ned i flyttekassen for at skabe mindre overflade, der kan give skade ved bump på vejen.

Fødevarer og rengøringsmidler

For at undgå at fødevare og rengøringsmidler lækker i flyttekassen, anbefaler vi, at hver enkelt del indpakkes i plastposer og lukkes forsvarligt.

Bøger

Når du pakker bøger, er det mest hensigtsmæssigt at nøjes med et enkelt lag bøger i bunden og så fylde resten af kassen op med lettere ting.

På den måde skåner du både bøgerne og din egen eller flyttefolkenes ryg under flytningen.

Som hovedregel må en flyttekasse ikke være tungere, end at du selv kan løfte den op (højst 20 kg) og gå med den. Skulle det ske, at du har fyldt en flyttekasse helt op med bøger eller andre tunge effekter, ser vi os nødsaget til at pakke flyttekasserne om.

Planter

For at potteplanter ikke skal vælte, skal der lægges et lag aviser imellem planterne, når de er sat op i en flyttekasse. Hvis du flytter til udlandet, skal du være opmærksom på, at der kan være begrænsninger for, hvilke planter du må medbringe.​

Få et godt tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende flyttetilbud

Uanset om du har brug for hjælp til en flytning i København, Køge, Hårlev eller andre steder på Sjælland, eller måske et sted over broerne, så står vi hos Basserne altid klar.

Kontakt os i dag for en nærmere aftale om en besigtigelse, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig på den flytteservice, som du har behov for. Du kan også få gode råd til flytningen fra en fagmand, der har mange års erfaring.

FLYTNING MED FOKUS PÅ PUNKTLIGHED OG GOD SERVICE

Vores flyttefirma lægger høj vægt på:

​Kvalitet

Punktlighed

Tryghed

Service

​Du vil derfor opleve, hvis du vælger os til din næste flytning, at vi kan hjælpe med alt – selv det du troede, du selv skulle klare.

Kontaktinformation

Basserne Flyt & Service ApS

Håndværkervej 7

4652 Hårlev

​CVR-nummer: 42424072​

Forretningsbetingelser

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@basserneflytogservice.dk besvares alle dage.