Handyman-opgaver varetages

​HAR DU BRUG FOR EN HANDYMAN MED HÆNDERNE SKRUET RIGTIGT PÅ?

Har du i forbindelse med din flytning brug for professionel hjælp fra en handyman med hænderne skruet rigtigt på, som kan hjælpe dig med de opgaver, du ikke selv kan varetage? Så kan vi hos Basserne hjælpe dig.

Vores flyttefirma er beliggende i Hårlev ved Køge, og ud over vores forskellige flytteservices tilbyder vi også at varetage en række forskellige handyman-opgaver, så du kan komme godt på plads i dit nye hjem. Det kan for eksempel være i København eller et andet sted på Sjælland, men vi tilbyder også vores handyman-services i resten af landet.

HVILKE HANDYMAN-OPGAVER KAN VI VARETAGE?

Vi kan varetage mange forskellige handyman-opgaver i forbindelse med din flytteopgave. Det kan for eksempel være:

  • Montering af vaskemaskine
  • Montering af opvaskemaskine
  • Opsætning af lamper​
  • Opsætning af billeder
  • Samling af skabe og andre møbler​

​Vi har også en tømrer tilknyttet vores team, hvilket betyder, at vi blandt andet også kan være behjælpelige i forbindelse med:

  • Afmontering af køkken
  • Ny montering af køkken
  • Bygning af træterrasse
  • Andre lignende opgaver

HVAD KOSTER EN HANDYMAN?

Vores priser på vores handyman-services afhænger i høj grad af, hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, og hvor omfattende den er. Derfor udarbejder vi altid gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på lige netop din opgave, når vi ved lidt mere om den.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES HANDYMAN-SERVICES

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige handyman-services, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare lige netop din opgave, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at hjælpe dig i både Køge og omegn, København og på resten af Sjælland, men også i alle andre dele af landet.​

Kontakt os:
Telefon:​(+45) 3131 4050
Send mail

Åbningstider

Hverdage: 8-16
Fredag: 8-15
Weekend: Lukket

Basserne flyt og service ApS

CVR: 42424072​

Kontooplysninger:
Reg. nr. 3409

Kontonr. 0013307121​

Kontakt os i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.