Møbelopbevaring på lagerhotel tilbydes​

Lagerhotel for erhverv og private​

Hos Basserne tilbyder vi opbevaring for både private og erhverv i vores eget lagerhotel på Håndværkervej 7, 4652 Hårlev ved Køge. Så er du i gang med at flytte, men mangler du plads til dit inventar, fordi byggeriet endnu ikke er færdigt? Eller flytter virksomheden til mindre lokaler, hvor der ikke er plads til alle de gamle møbler, så få opbevaret dit gods sikkert på vores lagerhotel.​

Uanset situationen, så har vi et lagerhotel for erhverv og private. På vores 700 kvm vi kan opbevare dine ejendele – store som små. Vi hjælper også gerne med din flytning i både København og på resten af Sjælland, men også i andre dele af landet.

Vores forskellige opbevaringsløsninger​

Eftersom det er meget forskelligt fra person til person og virksomhed til virksomhed, hvad der skal opbevares, så tilbyder vi flere forskellige løsninger og rum i forskellige størrelser.

Vi har både lagerhoteller og møbelopbevaring, som du kan benytte dig af.
Vores opbevaringslagre er klimakontrolleret og opvarmet til 15 grader året rundt, så du undgår frost og ødelagte ejendele.

Mange af vores virksomheder benytter sig af vores lagerhotel for erhverv i forbindelse med arkiver, møbler, værktøj og biler, som der måske ikke er brug for lige nu og her, men som er gode at have på sigt. Andre virksomheder bruger vores lageropbevaring til at opbevare en kollektion, der først skal lanceres noget tid efter, de har anskaffet sig den.

Alle vores opbevaringsrum er både aflåst, alarmsikret samt overvåget døgnet rundt. Du kan dermed være helt sikker på, at dine ejendele er i helt trygge hænder hos os – uanset hvor længe du ønsker dem opbevaret.

Mangler du plads på grund af renoverings eller forsikringsskade?

Det behøver ikke kun at være i forbindelse med en flytning, eller ved opbevaring af en kollektion, det kan være aktuelt at skulle bruge et opbevaringsrum.​

Hvis du for eksempel er ved at renovere huset, eller hvis du eksempelvis har haft en brand- eller måske en vandskade, så kan du nemt og enkelt få alt dit indbo opbevaret hos os, mens arbejdet står på. Det er en billig måde at få dine ejendele passet på et sikkert sted.

Uanset om det er i en kort eller lang periode, så har vi hos Basserne altid plads til dit gods.

Hvad koster et opbevaringsrum?

​Vores priser på inventar- og møbelopbevaring afhænger af dine individuelle ønsker og behov. Derfor udarbejder vi som udgangspunkt et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på det opbevaringsrum, der matcher dine behov.

Hør mere om Bassernes lagerhotel

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med at finde den rette opbevaringsløsning, uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde. Ring eller skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Få et godt tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende flyttetilbud

Uanset om du har brug for hjælp til en flytning i København, Køge, Hårlev eller andre steder på Sjælland, eller måske et sted over broerne, så står vi hos Basserne altid klar.

Kontakt os i dag for en nærmere aftale om en besigtigelse, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig på den flytteservice, som du har behov for. Du kan også få gode råd til flytningen fra en fagmand, der har mange års erfaring.

FLYTNING MED FOKUS PÅ PUNKTLIGHED OG GOD SERVICE

Vores flyttefirma lægger høj vægt på:

​Kvalitet

Punktlighed

Tryghed

Service

​Du vil derfor opleve, hvis du vælger os til din næste flytning, at vi kan hjælpe med alt – selv det du troede, du selv skulle klare.

Kontaktinformation

Basserne Flyt & Service ApS

Håndværkervej 7

4652 Hårlev

​CVR-nummer: 42424072​

Forretningsbetingelser

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@basserneflytogservice.dk besvares alle dage.