Nedpakning og udpakning af dine ejendele

​HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL NEDPAKNING OG UDPAKNING?

Vi ved, at det for mange kan virke enormt uoverskueligt, når et helt hjem skal pakkes ned. Derfor har vi hos Basserne i Hårlev ved Køge gjort det lettere for dig. Vi pakker nemlig gerne ned for dig, så du ikke engang skal bekymre dig om, hvor mange flyttekasser der skal til.

Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med nedpakning såvel som udpakning i blandt andet København og omegn samt på hele det øvrige Sjælland, i resten af landet og i udlandet.

Med vores hjælp kan du få en komplet løsning, hvor vi pakker dine ejendele ned, flytter dem og pakker dem ud det nye sted. På den måde skal du kun tænke på, hvilken farve væggene skal have, og hvor du ønsker, at sofaen skal placeres henne.

VI PASSER GODT PÅ DINE EJENDELE

Som professionelt flyttefirma er dine møbler i gode hænder, når vi flytter for dig.

Vi går op i sikkerheden, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi er ligeledes forsikret hos CODAN med en forsikringssum på op til 50.000 DKK pr. koli. Det er dog altid muligt at tegne en ekstra forsikring, hvis der skulle være behov for det.

GRATIS LÅN AF FLYTTEKASSER

Hvis du gerne selv vil stå for at pakke dine møbler og ejendele ned og ud, så kan du i stedet for benytte dig af vores gratis flyttekasser. Du kan låne lige så mange, som du har brug for.

Hvis du vælger en udpakningsløsning hos os, så tager vi alle flyttekasserne med igen, når vi er færdige.

NED- OG UDPAKNING I UDLANDET

Hos Basserne tilbyder vi også at pakke ned og pakke ud for dig i udlandet. Det kan for eksempel være i Norge, Sverige eller Tyskland.

Så er du for eksempel blevet udstationeret i forbindelse med dit arbejde, og skal du have fragtet dine møbler og andet inventar til dit nye hjem, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

HVAD KOSTER NEDPAKNING?

Vores priser på henholdsvis nedpakning og udpakning afhænger af den konkrete opgave, og derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig. Er du i tvivl om, hvordan nedpakning og udpakning vil foregå, eller er du usikker på, om det er den rette løsning i dit tilfælde? Så kontakt os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

RING ELLER SKRIV TIL OS

Kontakt os:
Telefon:​(+45) 3131 4050
Send mail

Åbningstider

Hverdage: 8-16
Fredag: 8-15
Weekend: Lukket

Basserne flyt og service ApS

CVR: 42424072​

Kontooplysninger:
Reg. nr. 3409

Kontonr. 0013307121​

Kontakt os i dag

Ring til os på 31 31 40 50 eller udfyld nedenstående kontaktformular.​