KONTORFLYTNING OG ANDRE FORMER FOR ERHVERVS FLYTNING

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIN VIRKSOMHEDSFLYTNING?

Hvis din virksomhed har brug for professionel hjælp i forbindelse med en kontorflytning eller en anden form for erhvervsflytning, så er vi hos Basserne i Hårlev ved Køge et godt valg.

Som flyttefirma har vi mange års erfaring med erhvervsflytning i København og på det øvrige Sjælland samt i resten af landet – både for større og mindre virksomheder. Vi har derfor prøvet lidt af hvert.

Vi tilbyder blandt andet at komme ud til dig og din virksomhed og hjælpe med at pakke kontorartikler og møbler forsvarligt ned. Skal du bruge kasser til flytningen, tilbyder vi gratis lån af flyttekasser.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan flytte – intet er umuligt ifølge Basserne!

NEM OG BILLIG KONTORFLYTNING

Vi transporterer virksomhedens inventar til den nye adresse. Herunder tilbyder vi også at montere og opsætte virksomhedens møbler efter anvisninger og eventuelle plantegninger.

På den måde kan virksomheden og medarbejderne få mest muligt ud af arbejdsdagen. Vi flytter også gerne i weekenden, om aftenen eller om natten, hvis det passer bedre.​

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED FLYTNING FOR ERHVERV

Vores team er sammensat af yderst professionelle og kompetente flyttefolk, der alle er indstillet på at gøre din flytning så let og hurtig som mulig.

Vi har endda også stor erfaring med at flytte til udlandet, hvis du for eksempel skal udstationeres, eller hvis du har udvidet forretningen med et kontor i et andet land og derfor skal have møbler og vigtige ejendele med.

SIKKER ERHVERVSFLYTNING MED BASSERNE

Skal vi hos Basserne stå for din erhvervsflytning? Så vil du være i sikre hænder.

Vi er dækket af en omfattende flytteforsikring. Så skulle uheldet derfor være ude, er du sikker på at være dækket ind.

Du skal dog være opmærksom på, at det er din egen forsikring, der dækker for den del af transporten, du selv skal stå for.

Ring eller skriv til os

HVAD KOSTER ERHVERVSFLYTNING?

Vi tilbyder skarpe priser på kontorflytning og alle andre former for erhvervsflytning, der bliver tilpasset den enkelte opgave.

Vores professionelle og erfarne flyttefolk samt konsulenter kommer gerne ud og hjælper dig med at planlægge flytningen, så du kan være sikker på, at vi gør det efter dine ønsker.

På den måde kan vi også udarbejde et fordelagtigt tilbud med en skræddersyet pris, der passer til netop din virksomhed.

Derfor vil vi også meget gerne involveres så meget som muligt i flytningen for bedst at kunne skræddersy den rette løsning.

Vi påbegynder naturligvis ikke flytningen, før du har accepteret tilbuddet.​

GRATIS & UFORPLIGTENDE BESIGTIGELSE

Vores professionelle og erfarne flyttefolk og konsulenter kommer gerne ud og hjælper virksomheden med at planlægge flytningen, så I er sikre på, vi gør det efter jeres ønsker.

På den måde kan vi også udarbejde et fordelagtigt tilbud, der passer til netop jeres virksomhed.

Derfor vil vi også gerne involveres så meget som muligt i flytningen for bedst at kunne skræddersy løsningen.

Vi påbegynder ikke flytningen, før I har accepteret tilbuddet.

Bestil gratis besigtigelse

Kontakt os:
Telefon:​(+45) 3131 4050
Send mail

Åbningstider

Hverdage: 8-16
Fredag: 8-15
Weekend: Lukket

Basserne flyt og service ApS

CVR: 42424072​

Kontooplysninger:
Reg. nr. 3409

Kontonr. 0013307121​

Kontakt os i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.