​Kontorflytning og andre former for erhvervs flytning

Har du brug for hjælp til din virksomhedsflytning?

​Hvis din virksomhed har brug for professionel hjælp i forbindelse med en kontorflytning eller en anden form for erhvervsflytning, så er vi hos Basserne i Hårlev ved Køge et godt valg.

Som flyttefirma har vi mange års erfaring med erhvervsflytning i København og på det øvrige Sjælland samt i resten af landet – både for større og mindre virksomheder. Vi har derfor prøvet lidt af hvert.

Vi tilbyder blandt andet at komme ud til dig og din virksomhed og hjælpe med at pakke kontorartikler og møbler forsvarligt ned. Skal du bruge kasser til flytningen, tilbyder vi gratis lån af flyttekasser.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan flytte – intet er umuligt ifølge Basserne!

Nem og billig kontorflytning​

Vi transporterer virksomhedens inventar til den nye adresse. Herunder tilbyder vi også at montere og opsætte virksomhedens møbler efter anvisninger og eventuelle plantegninger.

På den måde kan virksomheden og medarbejderne få mest muligt ud af arbejdsdagen. Vi flytter også gerne i weekenden, om aftenen eller om natten, hvis det passer bedre.​

Vi har mange års erfaring med flytning for erhverv​

Vores team er sammensat af yderst professionelle og kompetente flyttefolk, der alle er indstillet på at gøre din flytning så let og hurtig som mulig.

Vi har endda også stor erfaring med at flytte til udlandet, hvis du for eksempel skal udstationeres, eller hvis du har udvidet forretningen med et kontor i et andet land og derfor skal have møbler og vigtige ejendele med.

Sikker erhvervsflytning med Basserne

Skal vi hos Basserne stå for din erhvervsflytning? Så vil du være i sikre hænder.

Vi er dækket af en omfattende flytteforsikring. Så skulle uheldet derfor være ude, er du sikker på at være dækket ind.

Du skal dog være opmærksom på, at det er din egen forsikring, der dækker for den del af transporten, du selv skal stå for.​

Gratis og uforpligtende besigtelse

Vores professionelle og erfarne flyttefolk og konsulenter kommer gerne ud og hjælper virksomheden med at planlægge flytningen, så I er sikre på, vi gør det efter jeres ønsker.

På den måde kan vi også udarbejde et fordelagtigt tilbud, der passer til netop jeres virksomhed.

Derfor vil vi også gerne involveres så meget som muligt i flytningen for bedst at kunne skræddersy løsningen.

Vi påbegynder ikke flytningen, før I har accepteret tilbuddet.​​

Få et godt tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende flyttetilbud

Uanset om du har brug for hjælp til en flytning i København, Køge, Hårlev eller andre steder på Sjælland, eller måske et sted over broerne, så står vi hos Basserne altid klar.

Kontakt os i dag for en nærmere aftale om en besigtigelse, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig på den flytteservice, som du har behov for. Du kan også få gode råd til flytningen fra en fagmand, der har mange års erfaring.

FLYTNING MED FOKUS PÅ PUNKTLIGHED OG GOD SERVICE

Vores flyttefirma lægger høj vægt på:

​Kvalitet

Punktlighed

Tryghed

Service

​Du vil derfor opleve, hvis du vælger os til din næste flytning, at vi kan hjælpe med alt – selv det du troede, du selv skulle klare.

Kontaktinformation

Basserne Flyt & Service ApS

Håndværkervej 7

4652 Hårlev

​CVR-nummer: 42424072​

Forretningsbetingelser

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​info@basserneflytogservice.dk besvares alle dage.